T9003Aofa'i Nitrogen i luga ole laiga otometi Mataitu
Mataupu Faavae:
A maeʻa ona faʻafefiloi vai faʻataʻitaʻiga ma masking agent, atoa nitrogen i le tulaga o le ammonia saoloto po o le ammonium ion i alkaline siosiomaga ma i le i ai o le sensitizing agent reacts with potassium persulfate reagent e fausia ai se complex colored.The analyzer detects the color change and converted the change into ammonia nitrogen value and output it.The amount of colored complex formed of ammonia method is equal to the total nitrogen range with the nitrogen method. o le 0-50mg/L. O le tele o le calcium ma le magnesium ion, chlorine o totoe po'o le ga'o e ono fa'alavelave i le fua.
Vaega Fa'ainisinia:
Leai. | Igoa | Vaega Fa'atekinisi |
1 | Avanoa | E fetaui lelei mo le suavai leaga ma le aofa'i ole nitrogen ile va ole 0-50mg/L. |
2 | Metotia Su'ega | Su'esu'ega fa'apitoa ole fa'aliga o le potassium persulfate |
3 | Fuaina le lautele | 0~50mg/L |
4 | Su'esu'ega tapulaa maualalo | 0.02 |
5 | I'ugafono | 0.01 |
6 | Sa'o | ± 10% poʻo ± 0.2mg/L (ave le tau sili atu)) |
7 | Toe fai | 5% poʻo le 0.2mg/L |
8 | Zero Drift | ±3mg/L |
9 | Span Drift | ±10% |
10 | Taamilosaga fua | Ole taamilosaga ole su'ega ole 20 minute. Lanu chromogenic taimi e mafai ona suia i le 5-120min e tusa ai ma le siosiomaga nofoaga. |
11 | Vaitaimi fa'ata'ita'iga | Va'aiga taimi (fetuuna'i), itula tu'ufa'atasi po'o le fa'aoso fua fua e mafai ona seti. |
12 | Ta'amilosaga fa'avasega | Otometi fa'avasegaina (1-99 aso fetu'una'i), e tusa ai ma fa'ata'ita'iga vai moni, e mafai ona fa'atulaga le fa'avasegaina o tusi. |
13 | Taamilosaga o le tausiga | O le va o le tausiga e sili atu ma le tasi le masina, pe a ma le 30 minute i taimi taʻitasi. |
14 | Fa'agaioi a tagata-masini | Fa'aali lau pa'i ma fa'atonuga. |
15 | Puipuiga o le tagata lava ia | O le tulaga faigaluega e su'esu'e e le tagata lava ia, fa'aletonu po'o le fa'aletonu o le eletise e le leiloa fa'amaumauga. Ave'esea otometi mea fa'a'ese'ese ma toe fa'aauau galuega pe a mae'a fa'aletonu po'o le fa'aletonu o le eletise. |
16 | Teuga o fa'amaumauga | Le itiiti ifo i le afa tausaga le teuina o faʻamaumauga |
17 | Fa'aoga fa'aoga | Suia le aofaiga |
18 | Fa'amatalaga fa'aulufale | Lua RS232 fa'afuainumera fa'akomepiuta, Tasi 4-20mA fa'atusa fa'atusa |
19 | Tulaga Galuega | Galue i totonu; vevela 5-28 ℃; susū fete'ena'i≤90% (leai se condensation, leai se sau) |
20 | Malosiaga ma Fa'aaogāina | AC230±10%V, 50~60Hz, 5A |
21
| Fua | 355× 400×600(mm) |