T9003Aofa'i Nitrogen i luga ole laiga otometi Mataitu
Mataupu Faavae:
A maeʻa ona faʻafefiloi vai faʻataʻitaʻiga ma masking agent, atoa nitrogen i le tulaga o le ammonia saoloto po o le ammonium ion i alkaline siosiomaga ma i le i ai o le sensitizing agent tali atu i le potassium persulfate reagent e fausia ai se lanu complex.The analyzer iloa le suiga lanu ma liliu le suiga. i totonu o le aoga o le ammonia nitrogen ma le gaosiga.O le aofaʻi o mea faʻalanu felanulanuaʻi e tutusa ma le aofaʻi o le ammonia nitrogen.O lenei metotia e talafeagai mo vai otaota ma le aofaʻi o le nitrogen i le va o le 0-50mg/L. O le tele o le calcium ma le magnesium ion, chlorine o totoe po'o le ga'o e ono fa'alavelave i le fua.
Itu Fa'ainisinia:
Leai. | Igoa | Vaega Fa'atekinisi |
1 | Avanoa | E fetaui lelei mo le suavai leaga ma le aofa'i ole nitrogen ile va ole 0-50mg/L. |
2 | Metotia Su'ega | Su'esu'ega fa'apitoa o le fa'ama'iina o le potassium persulfate |
3 | Fuaina le lautele | 0~50mg/L |
4 | Su'esu'ega tapulaa maualalo | 0.02 |
5 | I'ugafono | 0.01 |
6 | Sa'o | ± 10% poʻo ± 0.2mg/L (ave le tau sili atu)) |
7 | Toe fai | 5% poʻo le 0.2mg/L |
8 | Zero Drift | ±3mg/L |
9 | Span Drift | ±10% |
10 | Taamilosaga fua | Ole taamilosaga ole su'ega ole 20 minute. Lanu chromogenic taimi e mafai ona suia i le 5-120min e tusa ai ma le siosiomaga nofoaga. |
11 | Vaitaimi fa'ata'ita'iga | Va'aiga taimi (fetuuna'i), itula tu'ufa'atasi po'o le fa'aoso fua fua e mafai ona seti. |
12 | Ta'amilosaga fa'avasega | Otometi fa'avasegaina (1-99 aso fetu'una'i), e tusa ai ma fa'ata'ita'iga vai moni, e mafai ona fa'atulaga le fa'avasegaina o tusi. |
13 | Taamilosaga o le tausiga | O le va o le tausiga e sili atu ma le tasi le masina, pe a ma le 30 minute i taimi taʻitasi. |
14 | Fa'agaioi a tagata-masini | Fa'aali lau pa'i ma fa'atonuga. |
15 | Puipuiga o le tagata lava ia | O le tulaga faigaluega e su'esu'e e le tagata lava ia, fa'aletonu po'o le fa'aletonu o le eletise e le leiloa fa'amaumauga. Ave'esea otometi mea fa'a'ave'ese o totoe ma toe amata galuega pe a mae'a fa'aletonu po'o le fa'aletonu o le eletise. |
16 | Teuga o fa'amaumauga | Le itiiti ifo i le afa tausaga le teuina o faʻamaumauga |
17 | Fa'aoga fa'aoga | Suia le aofaiga |
18 | Fa'amatalaga fa'aulufale | Lua RS232 fa'afuainumera fa'akomepiuta, Tasi 4-20mA fa'atusa fa'atusa |
19 | Tulaga Galuega | Galue i totonu; vevela 5-28 ℃; susū fa'atatau≤90% (leai se condensation, leai se sau) |
20 | Malosiaga ma Fa'aaogāina | AC230±10%V, 50~60Hz, 5A
|
21
| Fua | 355× 400×600(mm) |