T6700 pule lua-auala
Galuega
O lenei meafaigaluega o se pule i luga ole laiga atamai, lea e masani ona faʻaaogaina i le suʻesuʻeina o le lelei o le vai i fale lapisi, vai, nofoaga vai, vai i luga o le eleele ma isi fanua, faʻapea foʻi ma eletise, eletise, lolomi ma vali, kemisi, meaʻai, vailaʻau ma isi gaioiga. fanua, fa'afetaui mana'oga o le su'esu'eina lelei o le vai; Faʻaaogaina mamanu numera ma modular, galuega eseese e faʻamaeʻaina e ala eseese tulaga ese. Fausia i totonu o le sili atu ma le 20 ituaiga o masini, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia i le loto, ma faʻaagaga galuega faʻalauteleina.
Fa'aoga masani
O lenei meafaifa'aili ose meafaigaluega fa'apitoa mo le su'eina o le okesene o lo'o i totonu o vai i totonu o fale gaosi oloa e feso'ota'i i le suavai leaga. E i ai uiga o le tali vave, mautu, faʻamaoni, ma le tau faʻaoga maualalo, faʻaaogaina lautele i vai tetele, tane ea, faʻamaʻi, ma otaota faʻafefe.
Sapalai Autu
Power sapalai:85 ~ 265VAC±10%,50±1Hz, mana ≤3W;
9 ~ 36VDC, mana: ≤3W;
T6700 pule lua-auala
Vaega
●Lfa'aaliga LCD lanu lanu mata LCD
●Sfa'agaioiga mart menu
●Data fa'amaumauga & fa'aaliga pupuni
●Mtotogi fa'aletausaga pe otometi le vevela
●Tvaega nei o sui fa'atonu
●Htapulaa igh, tapulaa maualalo, pulea hysteresis
● 4-20ma & RS485 le tele o auala e maua ai
●Same interface fa'aalia le tau fa'aoga, vevela, tau o lo'o iai nei, ma isi
●Ppuipuiga o le assword e puipuia ai le faʻaogaina o mea sese e le o ni tagata faigaluega
Feso'ota'iga eletise
Feso'ota'iga fa'aeletise O le feso'ota'iga i le va o le meafaifa'aili ma le masini: o le eletise, fa'ailo o le gaosiga, fa'afeso'ota'i fa'ailo fa'aala ma le feso'ota'iga i le va o le masini ma le meafaifa'aili o lo'o i totonu uma o le meafaigaluega. O le umi o le uaea taʻitaʻia mo le eletise faʻamau e masani lava 5-10 mita, ma le igoa tutusa poʻo le lanu i luga o le masini Faʻaofi le uaea i totonu o le mea faʻapipiʻi i totonu o le meafaigaluega ma faʻamalosi.
Metotia fa'apipi'i meafaigaluega
Fa'amatalaga fa'apitoa
Fa'ailoga avanoa: | 2-auala analog faailoilo poʻo le RS485 fesoʻotaʻiga |
E lua-auala o lo'o maua nei: | 0/4 ~ 20 mA (tete'e uta <750 Ω); |
Paoa sapalai: | 85 ~ 265VAC±10%,50±1Hz, mana ≤3W; 9 ~ 36VDC, mana: ≤3W; |
Feso'ota'iga taunu'uga: | RS485 MODBUS RTU; |
Tolu vaega o feso'ota'iga fa'atonuga fa'atonu | 5A 250VAC, 5A 30VDC; |
Fua: | 235× 185× 120mm; |
Fa'apipi'i auala: | Fa'amauina o puipui ; |
Siosiomaga faigaluega: | vevela ambient: -10 ~ 60 ℃; Susū fa'atusatusa: e le sili atu i le 90%; |
Susū fa'atusa: | e le sili atu i le 90%; |
Vasega puipuiga: | IP65; |
mamafa: | 1.5kg; |
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou